Pascale Plusquin


Frac­tie­voor­zitter

Pascale Plusquin (1974) is al jaren actief als dierenbeschermer en lid van de partij. De geboren Maastrichtse verruilde haar roots later voor Heerlen, waar zij actief verder ging met het strijden tegen dierenleed. Pascale besloot meer actie te ondernemen en stelde zich verkiesbaar voor de Provinciale Staten verkiezingen van 2015. Zij werd tweede op de lijst. Vanaf december 2015 vervangt zij Frank Wassenberg als Statenlid bij de Provincie Limburg.

Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 doet zich in Heerlen nu ook de mogelijkheid voor om zich namens én met de Partij voor de Dieren in te zetten in háár stad.

Gerelateerd

Raadslid Plusquin fabuleus in interview 'fameus!'-uitgave!

Andere accenten en andere waarden Interview met Pascale PlusquinDe lijsttrekker van de Partij voor de Dieren in Limburg, Pascale Plusquin, raadt vrouwen aan om politiek actief te worden: ‘Het is heel mooi als je kunt vechten voor je idealen.’ Zij wil opkomen voor alles wat kwetsbaar is en het beschermen waard. Pascale Plusquin, Statenlid en gemeenteraadslid in Heerlen, probeert werk (als adviseur...

Bijdragen Moties Vragen