Doe mee!


Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten om de Partij voor de Dieren groter te maken. In alle provincies zijn leden actief in afdelingen of werkgroepen. In verkiezingstijd wordt volop campagne gevoerd door de leden van afdelingen en werkgroepen, daarbuiten organiseren zij regelmatig acties en evenementen om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren nog meer bekendheid te geven.

De werkgroep Limburg bestaat op dit moment uit ongeveer 25 actieve leden verspreid over de provincie. Voor de komende verkiezingen zoeken we nog van Venray tot Vaals leden die zich willen inzetten tijdens de campagne. Denk hierbij vooral aan het meehelpen met flyeren, het plakken van de verkiezingsposters, aanwezig zijn bij de debatten en het bedenken en uitvoeren van ludieke acties horen er natuurlijk ook bij.

Elk jaar zijn er vaste flyer momenten met Wereld Dierendag, Kerst en met Pasen zodat we ook buiten de campagnetijd blijven werken aan het verspreiden van ons gedachte goed.

Heb je interesse en ben je lid van de partij? Stuur een kort berichtje met je persoonlijke motivatie en contactgegevens naar limburg@partijvoordieren.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je hoeft niet lid te zijn van de werkgroep om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren actief te ondersteunen. Volg de Facebookpagina van Limburg en ‘like’ en deel berichten en doe mee aan verschillende evenementen die worden georganiseerd.